Dragen met La-Loes

Omdat je mijn site bezoekt, ga ik ervan uit dat je ge├»nteresseerd bent in het dragen van je kindje in een draagdoek. Dat is een verstandige keus, want als je je kindje draagt, is dat goed voor zowel kind als moeder of vader. Je kindje zit veilig dichtbij je en voelt haarfijn aan of moeder of vader zich goed voelt. Als jij rustig bent – ook als er bijvoorbeeld veel geluid in jullie omgeving is – zal je kindje ook rustig blijven. Op mijn site leg ik uit wat voor voordelen er nog meer zijn bij het dragen van je kindje.

Als kraamverzorgende (sinds 2011) kwam ik vaak in aanraking met mensen die hun kindje wilden gaan dragen. Dat deed mij besluiten om in november 2016 de cursus Draagdoek Consulent 1 te gaan doen. Ik heb de cursus gevolgd bij de Massage Academie. Daarnaast heb ik in mijn naaste omgeving gezien wat het dragen in een draagdoek met kindjes doet en wat de voordelen er van zijn. Daarom denk ik dat ik jou ook goed op weg kan helpen met je draagdoek, ringsling of ergonomische drager.

De zorg zit in mijn bloed; ik werk graag met mensen. In 1999 ben ik in de ouderenzorg gaan werken. In 2011 ben ik met heel veel plezier overgestapt naar de kraamzorg. Tegenwoordig werk ik als Medewerker Planning en Inzet bij De Kraamvogel. Vanaf Juli 2018 pak ik het werken in de kraamzorg weer op, dus mocht je kraamzorg van de Kraamvogel hebben,wie weet treffen wij elkaar. En dan in goed overleg kan ik natuurlijk wat draagspullen meenemen.

Wie weet tot ziens in de kraamweek of bij een consult.