Consult

Vanaf heden geef ik geen Draagconsulten meer.Je kan terecht bij Pure Baby Love voor doeken en Draagadvies.

Tijdens het consult leg ik de eerste knoop uit – de Front Wrap Cross Carry. Deze knoop wordt vooral in het begin veel gebruikt. Als de knoop goed bevalt, kun je deze ook nog gebruiken als het kindje wat ouder is.

Verder kan ik de rekbare doek  uitleggen. Verder heb ik ook ergonomische dragers bij me o.a. Hope-tye van Hoppediz, Bondolino van Hoppediz, Mei Tai drager en een Marsupi (L). Misschien is een draagdoek die je moet knopen niks voor jou of je partner en zie je een ergonomische drager meer zitten? Op deze manier kun je het allebei proberen.

Het consult
Voor een consult blijf jij lekker thuis, want ik kom met draagpop en draagdoeken / ergonomische dragers naar jou toe. Data en tijdstip gaan in overleg.
Prijzen van een consult zijn inclusief reiskosten.

Kosten
Consult: 45 euro.
Een consult duurt ongeveer 60 a 90 minuten.

Ondersteunend Consult: 15 euro, en duurt een half uur.
Als je al bekend met dragen maar toch een beetje ondersteuning wil.

Wil je samen met je zus, vriendin of buurvrouw een consult doen ?
Een duo consult kost € 65 euro en duurt 60 a 90 minuten.

Wil je je baby mee nemen ?
Dat kan, maar zorg wel dat er iemand mee komt om voor de baby te zorgen. Er is helaas geen tijd om de knooptechnieken aan de oppas te leren. Hier is een apart consult voor nodig.

Oriënterend Consult: 15 euro , en duurt een half uur.
Heb je geen idee of dragen echt iets voor je is. Dan kan je ook gebruik maken van een oriënterend consult. Tijdens een oriënterend consult kan ik verschillende knooptechnieken laten zien maar leer ik geen knooptechniek.

Medische Consult
Heeft u een kindje met een medische indicatie, bijv heup problemen of een klompvoetje, dan verwijs ik u graag door naar de Vereniging van Draagconsulenten, daar is een medische commissie. En zijn er collega’s die ervaring hebben, in dragen met een medische beperking.

Tijdens het consult oefenen we eerst met een draagpop. Als je de knoop onder de knie hebt, dan kan jij met je kindje gaan oefenen.

Het dragen van je kindje is op eigen verantwoordelijkheid.